Kirjoita teksti tähän

 

 

 

 

Asennus- ja suunnittelupalvelut

 

 

Ota rohkeasti yhteyttä jos herää kysyttäviä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitä palveluita kauttanne saa?

Me niin huollamme kuin asennamme Verisure- hälytinjärjestelmät Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson alueella. Lisäksi kauttamme on saatavilla kokonaisvaltaiset kameravalvonta järjestelmät niin omakotitaloihin kuin myös pienyrityskohteisiin.

 

Mitä sitten sellainen kameravalvonta maksaa?

Omakotitaloon Reolinkin valmistama peruskamera asennettuna avaimet käteen periaatteella noin. 250e (lisäkamerat 150e/kpl). Yrityskohteisiin hinnat katsotaan aina tapauskohtaisesti.

 

Mitä minulta pitää löytyä jotta kamera voidaan asentaa?

Pääsääntöisesti kamerat käyttävät kodin internetyhteyttä (Wifi) sekä niille täytyy tuoda erikseen myös virta, eli vapaa pistorasia.

Toki kameroita löytyy myös akkukäyttöisinä, jolloin erillistä virtalähdettä ei tarvita sekä kameraan voidaan asentaa myös SIM-kortti joilloin kamera käyttää 4G yhteyttä toimiakseen (asiakas hankkii omalta operaattoriltaan).

 

Mistä voin seurata kameroita?

Kameroita voidaan seurata etänä älypuhelimen näytöltä erillisen aplikaation avulla, joten älypuhelin olisi hyvä olla olemassa, toki myös tabletti kuin myös tietokone ajaa asiansa.

 

Tarviiko minun olla IT-alan ammattilainen käyttääkseni kameroita?

Ei missään nimessä. Aina asennuksen jälkeen katsomme yhdessä myös tarvittavat ohjelmat niin kännykkään, tablettiin kuin myös tietokoneelle ja käymme aina asiakkaan kanssa lävitse kuinka niitä käytetään.

 

Voinko jälkeenpäin katsoa kameroiden kuvaamia tapahtumia?

Kyllä, kamerat ovat haluttaessa myös tallentavia eli suomeksi sanottuna kameroista voi jälkikäteen katsoa mitä esim. kotipihalla on tapahtunut. Tallenteiden katsominen onnistuu ihan kännykän tai tietokoneen kautta.

 

Minne se kamera sitten tallentaa?

Joko muistikortille tai sitten erilliselle tallentimelle, muistikortti on kustannustehokkain vaihtoehto ja sellainen sisältyy aina asentamamme kameran hintaan. Erillistä tallenninta käytetään enemmän yrityskohteissa joissa halutaan tallentaa videokuvaa jatkuvalla syötöllä tai useamman kameran järjestelmissä.

 

En ole ihan varma minkälaisen järjestelmän tarvitsisin, voisitteko tulla paikanpäälle katsomaan?

Tottakai. Toimimme Päijät-Hämeen ja Kymeenlaakson alueella, mutta voidaan toki pidemmällekkin tulla, pidemmässä matkassa vaan joudutaan hieman kilometrikorvausta laskuttamaan. 

TJTP Turvallisuus Oy

T Teilimäentie 57 47400 Kausala
Y: 2583902-1
tomi@tjtp.fi

Verisure huollot Kymenlaakso ja kameravalvonta:
& +358(0)40 146 7088 / Tomi

Verisure huollot Päijät-Häme:

+358(0)50 554 9928 / Mirka

TJTP Turvallisuus Oy on poliisihallituksen hyväksymä turvasuojausliike.

2024 TJTP Turvallisuus Oy