Asennuspalvelu

  0401467088

Asennus- ja suunnittelupalvelut

Meidän valikomissa olevat kameravalvontajärjestelmät ja hälytysjärjestelmät saat myös avaimet käteen asennettuna. Suoritamme asennuksia Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson alueilla.

 

Asennus sisältää järjestelmän asennuksen ja käyttökoulutuksen. Maximi asennuskorkeus 3m. Langalliset järjestelmät asennetaan pintavetona.
Lisätyöt/lisätarvikkeet laskutetaan erillisen hinnaston mukaisesti. Kilometrikorvaus (yli 40km päähän Kausalan keskustasta laskettuna) 0.45e/km. Huomioithan, että kohteella tulee olla saatavilla sähkö (poisluettuna akkukäyttöiset) sekä järjestelmän niin vaatiessa internetyhteys (WIFI sekä tallenninta käytettäessä modeemi jossa vapaa ethernet portti). Langattomat (WIFI) valvontakamerat tarvitsevat kameran asennuspaikan läheisyyteen virtapistokkeen (jatkojohtoa käytettäessä max 5-6m).

 

Jos et ole varma onko järjestelmä mahdollista asentaa kohteeseesi niin tarjoamme myös suunnittelupalvelua tai vaihtoehtoisesti ole meihin yhteydessä ennen tilausta niin katsotaan yhdessä miten järjestelmä on fiksuinta toteuttaa!

TJTP Turvallisuus Oy

T Teilimäentie 57 47400 Kausala
& +358(0)40 146 7088

tomi@tjtp.fi
Y: 2583902-1

TJTP Turvallisuus Oy on poliisihallituksen hyväksymä turvasuojausliike.

2021 TJTP Turvallisuus Oy