Asennus- ja suunnittelupalvelut

Meidän valikomissa olevat kameravalvontajärjestelmät ja hälytysjärjestelmät saat myös avaimet käteen asennettuna. Suoritamme asennuksia Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson alueilla.

 

Asennus sisältää järjestelmän asennuksen ja käyttökoulutuksen. Maximi asennuskorkeus 3m. Langalliset järjestelmät asennetaan pintavetona.
Lisätyöt/lisätarvikkeet laskutetaan erillisen hinnaston mukaisesti. Kilometrikorvaus (yli 40km päähän Kausalan keskustasta laskettuna) 0.45e/km. Huomioithan, että kohteella tulee olla saatavilla sähkö (poisluettuna akkukäyttöiset) sekä järjestelmän niin vaatiessa internetyhteys (WIFI sekä tallenninta käytettäessä modeemi jossa vapaa ethernet portti). Langattomat (WIFI) valvontakamerat tarvitsevat kameran asennuspaikan läheisyyteen virtapistokkeen (jatkojohtoa käytettäessä max 5-6m).

 

Jos et ole varma onko järjestelmä mahdollista asentaa kohteeseesi niin tarjoamme myös suunnittelupalvelua tai vaihtoehtoisesti ole meihin yhteydessä ennen tilausta niin katsotaan yhdessä miten järjestelmä on fiksuinta toteuttaa!

TJTP Turvallisuus Oy

T Teilimäentie 57 47400 Kausala
Y: 2583902-1
tomi@tjtp.fi

Verisure huollot Kymenlaakso ja kameravalvonta:
& +358(0)40 146 7088 / Tomi

Verisure huollot Päijät-Häme:

+358(0)50 554 9928 / Mirka

TJTP Turvallisuus Oy on poliisihallituksen hyväksymä turvasuojausliike.

2022 TJTP Turvallisuus Oy