Langattomat valvontakamerat

  0401467088

LANGATTOMAT VALVONTAKAMERAT 

Langaton valvontakamera mahdollistaa helpon asennuksen kohteissa, joissa kaapelointia ei ole valmiina tai sen toteuttaminen olisi työlästä. Langattomassa valvontakamerassa kuvasignaali siirretään langattomasti esim. tallentimeen tai tietokoneelle. Langattomat valvontakamerat toimivat yleensä WLAN-taajuudella, eli 2.4 – 5 GHz välisellä alueella.


Langatonkin valvontakamera tarvitsee sähköä, eli kameran asennuspaikan läheltä tulisi löytyä normaali 230V pistorasia. Saatavilla on nykyään myös akkukäyttöisiä valvontakameroita, jotka toimivat ilman verkkovirtaa jopa kuukauden!


Langattomien valvontakameroiden kantama riippuu useista eri tekijöistä ja olosuhteista, kuten tallentimen ja kameran välissä olevista rakenteista ja esteistä. Kantama on avoimessa tilassa max. 200 metriä, mutta mikäli välissä on seiniä, rakennuksia tai puita, lyhenee kantama oleellisesti. Normaaleissa olosuhteissa kantama on yleensä 10-30 metriä.


Langattomien kameroiden kantamaa voidaan parantaa esim. ulkoisilla tehoantenneilla. Kameroiden välille voidaan rakentaa myös ns. langattomia siltoja, joiden kantama on jopa useita kilometrejä. Langaton silta vaatii aina näköyhteyden lähettimen ja vastaanottimen välille.

Y-cam Protect Outdoor 1080 valvontakamera ulkokäyttöön 

179€

Päivitetty Full HD-tason säänkestävä valvontakamera pilvitallennuksella

Reolink E1 ohjattava sisäkamera 

69€

Edullinen etäohjattava valvontakamera sisäkäyttöön.

Reolink RLC-410W langaton valvontakamera 99€

Langaton 4 Megapikselin valvontakamera.

Reolink Argus PT akkukäyttöinen käänneltävä valvontakamera 

169€

Langaton ja akkukäyttöinen käänneltävä PT-valvontakamera.


Toimii niin akulla kuin myös verkkovirralla