Reolink Go 4G valvontakamera akulla

  0401467088 / Tomi

  0505549928 / Mirka

Reolink Go 4G valvontakamera akulla

279€

Huippu-uutuus! Akkukäyttöinen 4G valvontakamera.


Haluatko tuotteen asennettuna? Lue lisää edullisesta asennuspalvelustamme

Reolink Go 4G on langaton akkukäyttöinen valvontakamera

Pitkään kaivattu uutuus! Akulla varustettu 4G valvontakamera liiketunnistimella.


Reolink Go 4G on uusi akkukäyttöinen 4G valvontakamera. Kamera on varustettu vaihdettavalla 7800 mAh akulla sekä 4G modeemilla, jonka ansiosta se voidaan asentaa käytännössä mihin tahansa 3G/4G verkon kuuluvuusalueelle.

Kameran sisäänrakennettu liiketunnistin aktivoituu liikkeestä ja tallentaa videota kameran sisään asennettavalle muistikortille tai vaihtoehtoisesti valmistajan pilvipalveluun. Kamera myös hälyttää liikkeestä älypuhelimeen. Tallennuksen lisäksi kamerasta voidaan katsoa live-videota aina halutessa – äänen kera!


Valvontakameran tärkeimmät ominaisuudet


  • Akkukäyttöinen – toimii ilman verkkovirtaa jopa kuukauden!
  • Lisävirtaa voidaan syöttää aurinkopaneelilla tai esim. powerbankilla
  • Sisäänrakennettu 4G-modeemi
  • Tallennus laitteen muistikortille tai valmistajan pilvipalveluun
  • Hälytykset älypuhelimeen tai sähköpostiin
  • Live-video
  • Sisäänrakennettu mikrofoni
  • Suomenkielinen mobiiliohjelma


4G valvontakamera monipuoliseen käyttöön


Akkukäyttöisen 4G valvontakameran käyttökohteet ovat lähes rajattomat. Säänkestävä ja pienikokoinen kamera on helppo asentaa paikkaan kuin paikkaan. Toiminta-aika akulla on jopa kuukauden ja sen lisäksi kameraan voidaan syöttää lisävirtaa aurinkopaneelilla tai akulla. Kamera voidaan liittää myös verkkovirtaan microUSB-liitännän ansiosta.Sisäänrakennettu liiketunnistin ja muistikorttipaikka


Reolink Go 4G on varustettu PIR-liiketunnistimella, joka reagoi lämpösäteilyyn eli ihmiseen, eläimeen tai ajoneuvoon eikä hälytä turhaan esim. lumisateella. Liiketunnistimen herkkyys on myös säädettävissä 0-100.


Valvontakamera tallentaa videot muistikortille, josta niitä voidaan katsella älypuhelimella tai Internet-selaimella mistä päin maailmaa tahansa. Tämän lisäksi kamerasta voidaan katsoa live-videota aina halutessa. Liikkuvan videon lisäksi kamerassa on sisäänrakennettu mikrofoni ja kaiutin.

Hälytys älypuhelimeen tai sähköpostiin


Reolink 4G valvontakamera hälyttä halutessasi älypuhelimeen tulevalla ilmoituksella tai sähköpostiin. Saat reaaliajassa tiedon, mikäli kamera on havainnut liikettä ja alkanut tallentaa videota. Voit myös katsoa live-videota kohteesta.


Älylaitteeseen ladattava ilmainen sovellus toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Yhdellä sovelluksella voidaan hallita useita eri Reolink-kameroita. Kameran käyttöoikeuden voi jakaa myös muille käyttäjille, jolloin yhtäaikaisia käyttäjiä voi olla enintään kahdeksan.


Helppo käyttöönotto!

Valvontakameran käyttöönotto on helppoa älypuhelimen avulla. Kameraan asetetaan SIM-kortti sekä microSD muistikortti jonka jälkeen se on valmis käytettäväksi. Kameraa voidaan käyttö akulla tai kytkeä se verkkovirtaan / akkuun / aurinkopaneeliin microUSB-liitännän avulla.


Älylaitteeseen ladattava ilmainen sovellus toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Yhdellä sovelluksella voidaan hallita useita eri Reolink-kameroita. Kameran käyttöoikeuden voi jakaa myös muille käyttäjille, jolloin yhtäaikaisia käyttäjiä voi olla enintään kahdeksan.


Kauttamme saat kameran myös käyttövalmiiksi asennettuna ja sopivalla 3G/4G liittymällä ja muistikortilla varustettuna.


Monipuolinen 4G valvontakamera kotiin, mökille tai vaikkapa rakennustyömaalle!Yleiset


Kuvakenno: Starlight CMOS
Resoluutio: 1920×1080 (1080p, 2.0 MPX) @ 15 fps
Kuvakulma: Horisontaalinen 120°
Videopakkaus: H.264
IR-Valo: Infrapuna, kantama jopa 10m
Liiketunnistin: PIR-liiketunnistinm kantama jopa 10 metriä. Herkkyys säädettävissä 0-100
Zoom: 6x digitaalinen

Liitännät
3G/4G modeemi: LTE FDD: B1/B3/B5/B7/B8/B20, WCDMA: B1/B5/B8
Tiedonsiirtonopeudet: LTE FDD: Max 10Mbps (DL), Max 5Mbps (UL), LTE TDD: Max 8.96Mbps (DL), Max 3.1Mbps (UL), HSPA+: Max 42Mbps (DL), Max 5.76Mbps (UL), UMTS: Max 384Kbps (DL), Max 384Kbps (UL)
Ääni: Sisäänrakennettu mikrofoni ja kaiutin
Virtalähde: Sisäänrakennettu 7800 mAh akku. microUSB-liitäntä ulkoiselle virtalähteelle, verkkovirta / aurinkopaneeli / akku / powerbank. Akku vaihdettavissa ja ladattavissa erikseen
Muistikortti: microSD muistikorttipaikka, max. 64 GB

Mitat
Φ75 x 113 mm
Toiminta-aika: jopa 1 kuukausi
Kameran paino: 380g sis. akun
IP-suojausluokitus: IP65
Toimintalämpötila: -10°C …. +55°C

Pakkauksen sisältö
Reoling Go 4G kamera
Akku
microUSB -kaapeli
Camo-silikonisuojus
Kiinnitysruuvit & proput
Tarra & sapluuna kiinnitysreikien tekemiseksi