Reolink Argus Eco langaton valvontakamera

  0401467088 / Tomi

  0505549928 / Mirka

Reolink Argus Eco langaton valvontakamera

139€

Langaton WiFi-valvontakamera liiketunnistimella ja suomenkielisellä mobiilisovelluksella. Nopea asennus mihin tahansa, koska kameraa voidaan käyttää myös ilman verkkovirtaa!


Haluatko tuotteen asennettuna? Lue lisää edullisesta asennuspalvelustamme

Reolink Argus Eco on edullinen langaton valvontakamera – voidaan käyttää myös ladattavalla akulla!

Reolink Argus Eco on akku- tai verkkovirtakäyttöinen WiFi-valvontakamera. Kamera on varustettu kiinteällä 5200 mAh akulla jolloin se toimii langattomassa WiFi-verkossa myös ilman verkkovirtaa. Lisävirtaa voidaan syöttää myös aurinkopaneelilla tai verkkomuuntajalla. Kamerassa on microUSB-liitäntä, eli virtalähteeksi käy esim. puhelimen laturi.


Kameran sisäänrakennettu liiketunnistin aktivoituu liikkeestä ja tallentaa videota kameran sisään asennettavalle muistikortille tai vaihtoehtoisesti valmistajan pilvipalveluun. Kamera myös hälyttää liikkeestä älypuhelimeen. Tallennuksen lisäksi kamerasta voidaan katsoa live-videota aina halutessa – äänen kera!


Valvontakameran tärkeimmät ominaisuudet


  • Akkukäyttöinen – toimii ilman verkkovirtaa jopa kuukauden!
  • Voidaan liittää myös verkkovirtaan tai aurinkopaneeliin – microUSB-liitäntä
  • IP65 suojausluokitus – sopii ulos ja sisälle
  • Toimii langattomassa WiFi-verkossa
  • Tallennus laitteen muistikortille tai valmistajan pilvipalveluun
  • Hälytykset älypuhelimeen tai sähköpostiin
  • Live-video
  • Sisäänrakennettu kaiutin ja mikrofoni
  • Suomenkielinen mobiiliohjelma


Langaton valvontakamera monipuoliseen käyttöön


Akkukäyttöisen valvontakameran käyttökohteet ovat lähes rajattomat. Säänkestävä ja pienikokoinen kamera on helppo asentaa paikkaan kuin paikkaan, ulos tai sisälle. Toiminta-aika akulla on jopa kuukauden ja sen lisäksi kameraan voidaan syöttää lisävirtaa aurinkopaneelilla tai akulla. Kamera voidaan liittää myös verkkovirtaan microUSB-liitännän ansiosta.Sisäänrakennettu liiketunnistin ja muistikorttipaikka


Reolink Argus Eco on varustettu PIR-liiketunnistimella, joka reagoi lämpösäteilyyn eli ihmiseen, eläimeen tai ajoneuvoon eikä hälytä turhaan esim. lumisateella. Liiketunnistimen herkkyys on myös säädettävissä 0-100.


Valvontakamera tallentaa videot muistikortille, josta niitä voidaan katsella älypuhelimella tai Internet-selaimella mistä päin maailmaa tahansa. Tämän lisäksi kamerasta voidaan katsoa live-videota aina halutessa. Liikkuvan videon lisäksi kamerassa on sisäänrakennettu mikrofoni ja kaiutin.

Hälytys älypuhelimeen tai sähköpostiin


Reolink Argus Eco valvontakamera hälyttä halutessasi älypuhelimeen tulevalla ilmoituksella tai sähköpostiin. Saat reaaliajassa tiedon, mikäli kamera on havainnut liikettä ja alkanut tallentaa videota. Voit myös katsoa live-videota kohteesta.


Helppo käyttöönotto!

Valvontakameran käyttöönotto on helppoa älypuhelimen avulla. Kameraan asetetaan microSD muistikortti ja tämän jälkeen se liitetään langattomaan WLAn-verkkoon älypuhelinsovelluksen avulla. Kameraa voidaan käyttö akulla tai kytkeä se verkkovirtaan / akkuun / aurinkopaneeliin microUSB-liitännän avulla.


Älylaitteeseen ladattava ilmainen sovellus toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Yhdellä sovelluksella voidaan hallita useita eri Reolink-kameroita. Kameran käyttöoikeuden voi jakaa myös muille käyttäjille, jolloin yhtäaikaisia käyttäjiä voi olla enintään kahdeksan.Yleiset


Kuvakenno: CMOS
Resoluutio: 1920×1080 (1080p, 2.0 MPX) @ 15 fps
Kuvakulma: Diagonaalinen 100°
Videopakkaus: H.264
IR-Valo: Infrapuna, kantama jopa 10m
Liiketunnistin: PIR-liiketunnistinm kantama jopa 9 metriä. Herkkyys säädettävissä 0-100
Zoom: 6x digitaalinen

Liitännät
WiFi: 802.11b/g/n 2,4 GHz
Ääni: Sisäänrakennettu mikrofoni ja kaiutin
Virtalähde: Sisäänrakennettu 5200 mAh akku. microUSB-liitäntä ulkoiselle virtalähteelle, verkkovirta / aurinkopaneeli / akku / powerbank. Akku vaihdettavissa ja ladattavissa erikseen
Muistikortti: microSD muistikorttipaikka, max. 64 GB

Mitat
Φ71 x 186 mm
Toiminta-aika: jopa 1 kuukausi
Kameran paino: 320g sis. akun
IP-suojausluokitus: IP65
Toimintalämpötila: -10°C …. +55°C

Pakkauksen sisältö
Reoling Argus Eco langaton valvontakamera
Sisäänrakennettu 5200 mAh akku
microUSB -kaapeli
Kiinnitysjalka
Tarrra & sapluuna kiinnitysreikien tekemiseksi