HÄLYTYSJÄRJESTELMÄT

Kodinturva kuuluu jokaisen ihmisen perusoikeuksiin. Kauttamme onkin saatavilla niin koti kuin myös yrityskäyttöön soveltuvat täydenpalvelun Verisure- järjestelmät kuin myös kuukausimaksuttomat Era Protect- ja Celotron Pulse- hälytysjärjestelmät. 

Tuotteet:

Järjestelmän hinta muodostuu aina haluttujen ilmaisimien/ominaisuksien mukaisesti. Olethan yhteydessä niin katsotaan yhdessä sinulle sopivin paketti!

Ota yhteyttä

SUOMEN SUOSITUIN JA KATTAVIN HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ

Ainoa hälytysjärjestelmä, joka näkee, kuulee, puhuu ja tuntee! Tämän ansiosta saat hätätilanteessa oikean avun paikan päälle nopeimmin.

 

Oman tuotekehityksen, teknologian ja suomalaisen 24/7 päivystävän hälytyskeskuksen ansiosta Verisure tarjoaa turvallisuusalan edistyksellisimmän turvapalvelun.

Era Protect

ERA Protect on jatkoa suositulle ja helppokäyttöiselle Y-cam hälytysjärjestelmälle. ERA Protect tarjoaa edullisen langattoman hälytysjärjestelmän kodin ja pienyrityksen valvontaan.

 

Hälytysantureiden lisäksi samaan järjestelmään voidaan liittää pilvitallennuksella varustettuja valvontakameroita, jolloin käytössä on kattava turvajärjestelmä.

Lue lisää!

Celetron Pulse

Celotron Pulse hälytysjärjestelmä on edullinen ja helposti käyttöönotettava langaton hälytysjärjestelmä, oikein asennettu hälytysjärjestelmä ehkäisee tehokkaasti murto, palo- ja vesivahinkojen syntyä. 

 

Celotron Pulseen on saatavilla markkoinoiden mahdolliseseti kattavin lisälaitevalikoima. Perusantureiden lisäksi voidaan käyttää myös monia älykkäitä lisälaitteita, kuten sähköjärjestelmän ohjauksia sekä ulkokameroita.

Ainoana maailmassa järjestelmään voidaan liittää rajoittamaton määrä lisälaitteita.

Lue liää!

TJTP Turvallisuus Oy

T Teilimäentie 57 47400 Kausala
Y: 2583902-1
tomi@tjtp.fi

Verisure huollot Kymenlaakso ja kameravalvonta:
& +358(0)40 146 7088 / Tomi

Verisure huollot Päijät-Häme:

+358(0)50 554 9928 / Mirka

TJTP Turvallisuus Oy on poliisihallituksen hyväksymä turvasuojausliike.

2022 TJTP Turvallisuus Oy